Oslo, Rettferdighet

Tragisk på Tøyen

August 3, 2009

Det føles helt vannvittig at folk blir skutt på åpen gate fire kvartaler unna der jeg bor, i mitt eget nabolag. Derfor er det utrolig betryggende at politiet på bakgrunn av etterforskningen i drapssaken allerede har slått til mot folk som var i besittelse av våpen.

Jeg håper de skyldige blir tatt og dømt, og at vi kommer til bunns i hva som skjedde og hvorfor.

Lykke til, til Politiet. Dere gjør en viktig jobb.

Jeg sover alltid trygt her på mitt kjære Tøyen.

You Might Also Like

  • anne

    Ja det er bra! Jeg sover også alltid godt:-) Og selv om jeg ikke kunne se hendelsen fra vinduet mitt (da det hele skjedde rundt hjørnet) så blir det veldig nært, men jeg kunne virkelig ikke tenke meg å bo noe annet sted. Godt at vi er flere som er glade i Tøyen!!!

  • http://www.sv.no/oslo/personer/heikki.html Heikki

    Og nå har politiet siktet folk for Tøyendrapet. Hvis de har tatt de riktige, er det imponerende jobbet.
    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3201750.ece