Livet

Syk hjemme – følger Obama!

January 20, 2009

Lungebetennelse, medhørende sykemelding og oppi 40,2 i feber er delforklaring på manglende blog-aktivitet i det siste. Jeg har fått sett mye NM i ski og lest ferdig fantasyboken Brisingr, som er tredje (og jeg trodde siste-men det kom visst en til) boken i serien som startet med Eragon, som seinere er filmatisert på en visstnok skrekkelig måte. Jeg har til og med fått satt opp get-boksen min her hjemme, noe som endelig har skaffet meg tilbake BBC World. Get-systemet er forøvrig både tregt og lite fleksibelt, men det er mulig jeg finner mer utav det etterhvert.

Obama får jeg og med meg her hjemmefra. Beste dekning derfra får du via hjemmesiden gonzodc, der ostringene Ketil Raknes og Kjetil Reigstad svinger seg på Obamafest til de store høyder. Det blir stigning i programmet!

You Might Also Like

 • Hoslo

  Hei Heiki!
  Det er fælt med influensa.. Du får holde sengen og ta det med ro.
  I mellomtiden kan du kose deg med litt Norgesreklame. Vår kjære Siv i samtale med Jerusalempost. Hele 3 sider:

  http://www.jpost.com/servlet/Satellite?apage=2&cid=1232292929353&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

  Liker spesielt den delen om Sarah Palin 🙂

 • http://sipusa.neuro.no/ sipusa

  Kjipt å komme med masse sorgens siden du har influensa
  men jeg er bare en vanlig dødelig som sitter og lurer på hvordan i huleste jeg skal få folk rundt meg til å høre på meg når jeg prediker miljøvern igjen og igjen og igjen og igjen……..

  får bare kjeft når jeg er “slem” (ærlig), men enda verre var det når jeg var “snill” (oppmuntret til innsats) for da fikk jeg bare noen få svar og de gikk stort sett ut på hvor snill og flink jeg var som engasjerte meg. Men det er så dyrt med økologiske grønnsaker, hvem gidder betale noen kroner ekstra, nei takk det går ikke her i huset vi må jo ha penger til bensin må vite! Nei, de sa ikke det med bensin, det ble lagt til av meg i min lille syke hjerne. Og så fantaserte jeg om hvordan de kunne kjøpe klær på tilbud og bensin til to biler uten å blunke, men tre kroner ekstra for økologiske gulrøtter!?! Ran!

  Jeg må innrømme at jeg ikke har den store troa på folk flest. Jeg vet at jobben deres er å si at man har troa på folk flest (hvem vil stemme på en politiker som ikke sier det) men jeg har ikke det.

  Jeg tror holdningskampanjer bare er bortkastet tid så lenge det er så mye billigere å kjøpe bomullsklær produsert i Kina. Til og med jeg, som ser på meg selv som engasjert, falt for fristelsen i går. En nydelig kjole + et skjørt for 179NOK til sammen! På supertilbud. Bomull så klart. Kan ikke fordra det, at jeg falt sånn for det. Søren ta, ikke rart folk forbruker mer enn tre jordkloder kan produsere når det er så billig at det kjennes som en forbrytelse mot pengeboka å la være!!

  Jeg vil ha co2-avgift jeg. Skikkelig heftig. Ikke noe pingleavgift. På mat, på klær, på alt. Såpass at det faktisk lønner seg å produsere og selge co2-nøytalt! Egentlig, som den “gode sosialist” jeg er, vil jeg ha totalforbud mot å produsere og selge alt annet enn co2-nøytrale varer. Men det går høyresiden aldri aldri aldri med på. Regner jeg med. Men avgift? Tror du at folk vil endre vanene sine hvis det ikke lønner seg økonomisk?

  Jeg tror det ikke. Jeg er 100.000prosent sikker på at det er like sannsynlig som at Obama er kommunist. Haha. Nemlig, det vil aldri skje i denne verden…….

  Ja, jeg bare måtte få sagt det til noen som kanskje vil høre og som samtidig i hvert fall har sjanse til å nevne det for noen som har litt makt osv.

  Sorry ingen optimistisk avslutning eller juhu, er faktisk ganske deppa.

 • jørgen_m

  Elleveåringen min har tydeligvis same smak i litteratur som deg. Veit ikkje heilt kven det seier oss noko om;-)
  Men god bedring, godt jobba med tiltakspakke!

 • Maria Sommardahl

  God bedring Heikki! Jeg håper du finner tid å sjekke din FB side snarest.

  Vennlig hilsen, Maria

 • Stig Høisæther

  Go bedring og håper du alt er frisk. Obama er i gang og vi får se om hans politikk er til det bedre enn forgjengeren Bush. Mye tyder på det for han fører i det minste dialog frmfor krigshissing og vil ha soldatene hjem framfor å utplassere flere.