Innlegg

Spansk

September 11, 2006

Siste uken har jeg vært for å lære spansk, og til min fortvilelese måtte jeg konstatere at jeg ved slutten av en ukes intensivt spanskkurs ligger på et lavere nivå faglig sett enn jeg gjorde etter tilsvarende kurs for fire år siden.

Men jeg er nå istand til, riktignok uten riktige bøyninger, å diskutere energi, makt og Latin-Amerika med mine strålende lærere og en Wimbledon-vinner fra Holland. Det er da noe.

You Might Also Like

 • http://www.heiki.no Heiki

  Hei Heikki

  Stilig blogg!

  Mvh
  Heiki

 • http://pilogbue.blogspot.com Pil&Bue

  Vel, kjenner til dette, og var faktisk med (en av eksene dine på tilsvarende språkkurs i 1997 i Guatemala. Husker fint lite, annet enn el pueblo unido!

 • http://pilogbue.blogspot.com Pil&Bue
 • http://knutstianolsen.weblogg.no/230906180503_en_terrorplanleggingssamtale.html#comment Fehodet

  Postet av: fehodeodet

  Jeg har bare forakt til overs for verdiene i det norske samfunnet.

  – I Norge har dere homser i toppstillinger, til og med i regjeringen. Homofile får adoptere barn! Pedofile og voldtektsforbrytere blir beskyttet i fengslene. Dere kaller Norge et kristens verdisamfunn. Hvordan kan nordmenn kalle dette verdier? På Ila landsfengsel beskytter fengselsvesenet pedofile og drapsmenn som har myrdet og misbrukt småbarn. Hvilket samfunn er det dere vil ha? spør Bhatti.

  – Jeg har jævlig mye hat i hodet mitt. Jeg er så forbannet at tårene kan begynne å renne, bare jeg tenker på norske myndigheter.

  Det som imidlertid er tankevekkende, er anonymiseringen av Bhatti i norske medier. Her har vi en mann som har stått åpent frem i Dagbladet og fortalt at han hater norske verdier og lever for islam. De som leser mainstream media, ikke bare de som leser min mening , har rett til å vite hva slags mann som er mistenkt for disse terrorplanene.

  59 treff med søk på Arfan Qadeer Bhatti

  http://www.google.no/search?hl=no&q=Arfan+Qadeer+Bhatti+&btnG=S%C3%B8k&meta=lr%3Dlang_no
  24.sep.2006 @ 10:41:33
  URL: http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/08/26/346999.html
  Postet av: skulle faenimeg ha høggd hue av han

  Jeg lever for islam, og hater norske verdier

  Arfan Qadeer Bhatti (25) har vært kriminell siden han var 13 år gammel. En virkelig versting. Fryktet av politiet og nærmest idol for andre hardbarkede kriminelle. Nå hevder norsk-pakistaneren, som er proppfull av hat mot norske myndigheter, at han har funnet roen i islam.
  24.sep.2006 @ 10:46:13
  URL: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=131365

  http://knutstianolsen.weblogg.no/

 • PonderN

  Jeg fikk en melding hvor det sto: “Pus natt. Klin!” av deg 9. september klokka 04:01. Hva behager?

 • http://www.sv.no/oslo/personer/heikki.html Heikki

  Hei PonderN. Da har du et nummer som ligner veldig på kjæresten min sitt. Og da vet du hva jeg sier til henne når jeg er på vei hjem fra byen. Ikke si det til noen.
  Heikki

 • PonderN

  Haha 😉