Integrering, Oslo, Rettferdighet

Opp av sofaen!

August 3, 2009

Valget i år avgjøres av om alle som har hjerte på venstre side kommer seg i stemmelokalet. De som sier i meningsmålinger at de kunne tenke seg å stemme på høyresiden, er flikere til å komme seg i valglokalene enn folk som sier de vil stemme på venstresiden. Derfor skal vi gå dør til dør i Oslo og andre storbyer for å få folk til å gå og stemme. Vi begynner i dag og gir oss ikke før valglokalene stemmer klokken 2100 på mandag 14 september.

I tillegg skal vi bruke internett. Vi ruller derfor i dag i gang kampanjen Opp av sofaen! Har du noen du vil overbevise om at bør stemme SV kan du sende dem din egen spesialsnekrede Kristin-tale. Sjekk ut. Det var temmelig gøy.

I Oslo kan du forhåndsstemme frem til fredag 11. september i disse lokalene. Ellers kan du stemme på valgdagen(e) i den kommunene du var bosatt 30. juni i år.

Bor du i Oslo, kan du stemme hvor som helst i byen på valgdagene søndag 13. september (16-20) og mandag 14. (09-21). Husk å ta med legitimasjon og husk at du ikke er nødt for å ha med valgkortet. Her står alt praktisk om Oslo-valget.

Her er VG-TVs dekning av Opp av sofaen-lanseringen.

Lykke til!

You Might Also Like

 • t!g

  Hvor mye av mine skattepenger har dere brukt på dette her da?

  Kan du svare på det?

 • t!g

  Hallo!

  Etterlyser svar her!

 • http://www.sv.no/oslo/personer/heikki.html Heikki

  Kun de pengene som partiene får for å drive partiarbeid. Alle partiene får avhengig av valgoppslutningen.

  FrP får også penger, men har nektet å offentliggjøre hva stortingsgruppen deres har brukt pengene til etter det ble påstått at pengene angivelig skulle gått til kjoler til Eli Hagen, og reiser til stortingsrepresentantene og ektefellene. Høyre og FrP får i tillegg pengestøtte i millionklassen for å fjerne formueskatten, mens vi får støtte fra medlemmer og fagbevegelsen.

 • Arne J.

  Og dere er vel unt pengene fra fagbevegelsen..

  De Rødgrønne er eneste garantistene for fagbevegelsens saker.

  Godt valg.

 • t!g

  Så jeg får ikke vite hvor mye av skattepengene mine dere har sløst vekk på dette altså.

  Mens du i forrige post klager over at enkelte vil kutte i skattene, viser du her hvaslags ræl dere bruker pengene på. Sofastuntet deres havner vel i samme klasse.

  Samtidig som dere dramatisk har økt hvor mye penger som brukes på slikt vissvass, har dere faktisk IKKE reversert kuttet i trygden til arbeidsløse med titusener av kroner (igjen eksempel fra din forrige post).

  Ta fra folk med dårlig råd og gi til de ræl. Det er Heikkis SV det.

  • http://intensedebate.com/people/Heikki Heikki

   Er du imot at partiene skal få partistøtte? I stedet for å gjøre som FrP og bruke mengder av penger på reklame har vi satser på nettet i stedet. Stilig er det og. Ville du heller hatt Kristin på plakater omkring over hele byen i et par uker før valget?