Om Heikki Eidsvoll Holmås

Jeg er stortingsrepresentant og representerer Oslo og SV.

Jeg er medlem av stortingets energi- og miljøkomite og jobber for å stoppe de farlige klimaendringene og for å gjøre Norge og verden til et mer rettferdig sted.

Jeg er 42 år og bor med min kone og min datter på Grünerløkka i Oslo og prøver å spille bedriftsforball på Turbin Tronsmo. I tillegg er jeg en notorisk rolle- og brettspiller som går lange turer i fjellet med bøker i sekken når hodet skal renskes.

Her er hva som står om meg på Wikipedia.

 • Vanskelige valg

  "- Med dette avskaffer han menneskerettighetene. En slik politikk ville ført til at nordmenn som søkte asyl i Sverige under andre verdenskrig, ikke ville fått beskyttelse."

  Beklager, men det er ikke riktig. Den ellers ufornuftige Amundsen ønsker jo å hjelpe mennesker i nærområdene. Ergo er det feil å si at det blir som om nordmenn ikke ville kunne flyktet til Sverige under WWII.

  "For meg er dette ekstreme synspunkter, sier Holmås, som mener det er en utbredt misforståelse at de mest ressurssterke har størst sjanse for opphold i Norge."
  Hver gang én krone blir brukt i Norge, så er det én krone vi /ikke/ bruker i utlandet. Å si at "vi må bruke penger både i utlandet og i Norge" er forsåvidt et greit standpunkt, men hver gang vi bruker en krone i Norge, kan man med trygghet si at man ville reddet mange flere mennesker hvis den ble brukt i utlandet. Og det er vel å redde mennesker systemet bør handle om?

 • Wulfgar

  Hei Heikki

  Hvilke rolle og brettspill spiller du egentlig? Stemmer det at du har vært borti Regncon i Bergen?
  Synes det er kult vi har en rollespillende stortingsrepresentant 🙂 Vi er en minoritet som nå har representasjon:-)

  • Tante Sigrid

   Heikki var leder for Regncon i 1992-1993, han var vel egentlig med og startet Regncon.

 • Javier Murillo

  Hi Heikki, believe it or not you are the only person I could get through to that I know owns or owned a d&d red box in norwegian language. I am a spanish d&d collector. i have the Metnzer boxes in 9 different languages. Only missing finnish, norwegian and chinese.

  Any way you could get me through to someone who is willing to sell it for a good price?

  Thank you and greetings from sunny Madrid. d3rmond2 at hotmail com

  • Heikki Eidsvoll Holmås

   Sorry, but I will look for an extra book for you. You should check out finn.no. I’ll get back to you when I find one;)

 • Q Ch

  G Translation ?
  ABOUT HEIKKI EIDSVOLL HOLMÅS
  I am member of parliament representing Oslo and SV.

  I am a member of parliament ‘s energy and environmental committee and working to stop the dangerous climate change and to make Norway and the world a fairer place.

  I am 42 years old and live with my wife and my daughter at Grünerløkka in Oslo and try to play football business on Turbine Tronsmo. In addition, I am a notorious roles and board plays that go for long walks in the mountains of books in the bag when the head should be scaled.

  Here is what is written about me on Wikipedia.