Innlegg

Og endelig…

May 22, 2007

… måtte storeulv-Wolfovitz gå. Om det var med æren i behold får historien vise, men i hvert fall på papiret. Godt jobbet av Erik Solheim og co. Det går ikke an å drive antikorrupsjonsarbeid med høy sigarføring og drive på med nepotisme light hjemme.

You Might Also Like

 • Sindre

  … det er vel omtrent like ille som å hetse kapitalismen og markedet på dagtid, og så følge overbetalte brann-spillere på kveldstid ?

 • Roar

  …eller være leder for den største kampanjen mot mobbing i arbeidslivet i LO sin regi og bedrive mobbing av egne ansatte samtidig….??

 • Sindre

  .. eller å gå til valg på gratis mat i skolen, og når hun så – selvfølgelig – blir finansminister og noen overrekker henne en gratis bløtkake første dag på jobb, så reagerer hun med å sende giveren i fengsel med en dom tilsvarende 3 voldtekter ?

 • http://pilogbue.blogspot.com Pil&Bue

  Men hva gjør de nevnte Solheim og co med det faktum at amerikanerne bare utpeker etterfølgeren, og at dette blir Zoellick, nok en sullik fra Bushhemisfæren???

  Pil&Bue krever handling, og ikke bare hvilken som helst handling! Radikal handling!!! VB reform nå!

 • Sindre

  Eeehhhh… Verdensbanken USA, Pengefondet Europa. Forøvrig er USA suverent største bidragsyter (=lånegiver) til VB. Ser du tegninga?

  Zoellick har bakgrunn fra toppen av Goldman Sachs. Ikke så mange sulliker der iallefall.