Innlegg

Når tar livet slutt – og når begynner det?

March 4, 2009

Jeg ble akkurat ferdig med Til Sibir av Per Petterson. Den var fin og trist – noe så sjeldent som et godt portrett/ oppvekstroman om en kvinne skrevet av en mann. Med kjærlighet og beundring til hovedpersonen drar han igjennom de 23 første årene av en tøff og flott jente sitt liv, som i hvert fall jeg kunne forelsket meg i og antagelig revet av meg alt håret over.

Les den. Anbefales varmt som ukens bok.

You Might Also Like

  • anne

    Greit!!! Jeg tar det du sier for god fisk. Har kjøpt boka. Begynner leseropplevelsen i hvert øyeblikk. Neste gang jeg ser deg i nabolaget så kan det hende det blir en ‘Bokdebatt’. Vel, kanskje ikke hvis jeg bare går forbi deg på gata, men neste gang du sitter på bordet ved siden av meg på Lyst:-)