Livet, Oslo

Nå ringer vi til alle!

December 2, 2008

Tirsdag går Oslo SVs nominasjonsmøte av stabelen. Klokken 1800 i gamle SAS-hotellet på Holbergs plass. Be there or be square! Det kan bli det største møtet i SVs historie hvis akkurat du, ja nettopp – du, kommer. Nå ringer jeg og flere som mener at jeg bør ha 2. plassen på SVs stortingsliste rundt og oppfordrer alle til å komme. Dagsavisen skriver positivt om det. Egentlig er dette god trening til valgkampen. Skal vi bli gjenvalgt i 2009 for å gjennomføre viktige velferdsreformer, få mer rettferdig fordeling og redde klimaet på kloden, er vi avhengig av at alle som støttet oss sist og mange av de som hadde tenkt å støtte oss, faktisk kommer seg til valglokalene neste gang. For å få det til må vi hilse på mange når vi går dør til dør, og antakelig ringe til enda flere. Folk er positive til partier som vil lytte, nesten ingen er uhøflige. Vær grei med de som ringer og meld deg til å ringe til valget selv.

You Might Also Like

 • Aksel

  Håper du vinner… Synd jeg bor i Bergen og er medlem av et annet parti (DnA).

 • Joachim

  Kult triks å lekke medlemsliste med alle detaljer til pressen! All makt til eliten!!!

 • erik

  Så lenge folk ikke betaler i døra slikt det var i 2001 da Heikkis tropper møtte opp så er det greit.

  Vi ser i dag på Vg nett at Heikki kampanjen krevde svar på vervejuks , er de så sikre på vervejuks da ??.

  Slikt som det her setter både Akhtar og SV i dårlig lys mener jeg .

  Husk at Heikki gjorde nesten det samme da under nominasjonen mellom han og akhtar i 2001 . Da folk møtte opp i døra for å betale for medlemskapet sitt . Heikkis støttespillere mener at granskningen burde komme opp før nominasjonen eller at de burde redegjøre for seg under selve møtet . Slikt vil bare lage en sur stemmning mener jeg .

  Støttespillere for Heikkis kampanje forsøker nå å presse frem en rask konklusjon rundt gransknigen av det påståtte vervejukset i oslo SV , dette bekrefter kilder i holmås kampanjen ovenfor VG .

  Er vi så sikre på at Holmås eller noen av hans støttespillere ikke da står bak svertekampanjen mot akhtar ???? . Lurer litt på om det var de som lekket listene til media ja .

  lykke til både til Akhtar og Heikki

 • Well

  Gå nå virkelig inn for et fargerikt fellesskap, Heikki og gi fra deg plassen.