Livet

Lost and found?

May 28, 2011
20110528 Facebooksiden min slik den er i dag

Det var tirsdag 24. mai det skjedde. Facebooksiden min forsvant. Jeg skjønte i ettertid hvordan det kunne ha seg, men ikke der – ikke da.

Facebook hadde tvunget meg til å konvertere Profilen min til Side, fordi jeg ikke fikk ha flere enn 5000 Venner. Uendelig mange som Liker meg, skulle jeg imidlertid få ha.

Det var da jeg begynte å rydde opp i gamle Sider det begynte å gå galt – måtte gå galt.
Jeg søkte opp og slettet en Side med bilde av meg i svart dress, med et lurt smil og 350 Liker. Jeg gikk videre og slettet to halvferdige Sider og sto igen med orginalsiden med bilde av meg med “Elsker Lofoten, Vesterålen og Senja”-t-skjorte.

Jeg måtte bare sjekke en gang til. Var det noen sider som hadde sneket seg unna? Jeg søkte på “Heikki Holmås” og ganske riktig. Der var to sider: Den med meg i LoVeSe-t-skjorte og den med meg i svart dress og lurt smil. Jeg klikket på den, slettet og trykket på OK til å “Delete page parmanently”.

Da siden ble oppdatert var det bare dette igjen:

20110528 Facebooksiden min slik den er i dag

Det pussige er at det er fullt mulig å se at jeg finnes når du søker på “Heikki Holmås”:

20110528 Facebooksøk på Heikki Holmås

Hvis noen ser Siden, så gi beskjed. Den er dypt savnet.

You Might Also Like