Miljø, Rettferdighet

Jeg vil ha Inga på Tinget!

September 8, 2009

Inga og Inger Lise Hansen

I en haug med fylker har SV kandidater som ligger helt på vippen om de kommer inn eller ikke. Dagbladet skriver om det i dag. Det gjelder folk som Inga Marte Thorkildsen i Vestfold, Karin Andersen i Hedmark, Magnar Bergo i Buskerud, May Hansen i Østfold, Bjørn Jacobsen i Møre og Romsdal, Lena Jensen i Troms og Heidi Grande Røys i Sogn og Fjordane. Alle disse og andre toppkandidater for SV har sjanse til å komme  inn på utjevningsmandater. Det er nemlig 19 utjevningsmandater – ett fra hvert av fylkene – som går til de partiene som etter stemmetallet skulle fått flere mandater på Stortinget, men på grunn av valgordningen ikke får det. Det betyr at du kan bidra til å velge inn Inga Marte Thorkhildsen, for eksempel ved å stemme SV i Oslo.

Hvis du vil ha dyktige SVere inn fra hele landet kan du bidra, ved å stemme SV i Oslo, Hordaland, Sør-Trøndelag og alle andre fylker.

Du kaster aldri bort stemmen din hvis du stemmer SV. Hver stemme teller!

You Might Also Like

 • Den Moderne Mann Versjon 2

  En kvinne som jobber for bedre vilkår for familiene mot en kvinne som går inn for å avskaffe familiebegrepet.

  Vet hvem jeg ville stemt på i alle fall.

  • http://intensedebate.com/people/Heikki Heikki

   Absurd kommentar, damen har holdt sammen med mannen sin i over 10 år og er gravid! Hun avskaffer overhode ikke familien, men er tvert imot familiekjær som få.

   At hun er imot kontantstøtten, som er en betaling til minoritetskvinner i Oslo for å holde dem unna jobb er et klokt standpunkt! (80% av mottakerne av kontanstøtte i Oslo er minoriteter) At hun heller vil bruke pengene på barnehagetilbud, gratis halvdagplass i barnehagen og gratistime SFO med leksehjelp vil gi flere barn like muligheter til å lykkes på skolen. Det at flere barn lykkes på skolen er antakelig det beste vi kan gjøre for retterdig fordeling og familien, enten du vil det eller ei.

 • Tormod

  Hurra for Inga Marte – hun er kanonbra! Størst av alt er kjærligheten og det vet Inga Marte!

 • Antikommunist

  Både Heikki og Inga marte tilhører et lite ekstremisparti som er en fare for nasjonen.Dere må ikke inn på stortinget.Dette er viktig med tanke på våre barns fremtid.

  Kommunister har ingenting i et demokrati og gjøre.

  • http://intensedebate.com/people/Heikki Heikki

   Tja. Med SV i regjering håndterer vi finanskrisen bedre enn noe annet land. Vi har innført mer demokrati og offentlighet, blant annet gjennom offenliggjøring av skattelister (som FrP vil hemmeligholde. Ikke rart, all den tid de vil gjøre Norges rikeste til 0-skatteytere)

   Våre barns fremtid avhenger først og fremst av at vi klarer å håndtere klimakrisen. Der har jeg mest tillit til SV. Miljøbevegelsen og.