Barn, unge og kunnskap, Integrering, Miljø, Rettferdighet

Hva skal du stemme?

August 2, 2009

Aftenposten har så langt den beste valgomaten av de jeg har prøvd. Det er en kul mulighet å kunne vekte hvor viktig saker er. Trøbbelet med slike valgomater er at selv om du har én som er viktigere for deg enn alle andre, for eksempel klima, så er det likevel vanskelig at den avgjør fordi det er så mange spørsmål som du kan mene noe annet om og som i sum gjør at du ender opp med å stemme noe annet enn de partiene som faktisk har god klimapolitikk.

Så mitt råd som jeg gir folk som lurer på hva de skal stemme er fortsatt:
Stem på det partiet som snakker mest om det du er opptatt av. Sannsynligheten er stor for at de kommer til å jobbe for nettopp den saken.

Jeg synes kampen for å stoppe de farlige klimaendringene er den viktigste saken for vår generasjon. Så skal vi jobbe for rettferdig fordeling, likelønn – slik at kvinner tjener like mye som menn, og investere i fremtiden, ungene våre, slik at alle får mulighet til å lære å lese, skrive og regne og trives og lykkes på skolen.

You Might Also Like

 • Brutalus

  Valgautomaten til Aftenposten er helt klart den beste.

  Jeg for min del skal stemme FRP.
  Håper og tror mange gjør som meg.

  Jeg synes kampen for å stoppe farlige kriminelle innvandrere og asylsøkere er den viktigste saken for vår generasjon.Så skal vi jobbe for et rettferdig straffesystem,der offerene er i fokus og får den støtten de trenger…ikke gjerningsmannen.

  Venstreekstremister kommer heller ikke til å få herje fritt lenger.Alle allah akbar opprør som i vinter,vil bli slått knallhardt ned på.Forhåpentligvis vil også ekstrmister som sos rasisme miste all sin støtte.Blitz bør også rives.

  Men med 50 % av landet på trygd,er jeg redd både Ap og Sv kommer til å gjøre et brakvalg.Folk er livredde for at de må begynne å bidra.

 • anne

  Ja hva skal man stemme??? Noen har bestemt seg…andre har ikke. “Brutalus” har bestemt seg:-) Og med DE holdningene har han også helt klart valgt det partiet som passer best for ham. No need to say more….

 • http://autoresponder-reviews.net/icontact Chloe p

  Hi what theme are you using on this site? I love it 🙂