Innlegg

Gratisreklame

February 19, 2007

Aftenposten har gjort jobben med å finne ut at jeg er eneste stortingsrepresentant med blogg. Meg og Carl Bildt altså (i tillegg til Audun fra SV, Hanne Kristin fra SU, Torbjørn fra Unge Høyre, Lars-Henrik fra Unge Venstre og Mimir fra RU).
Dette betyr at det er tid for å skifte til et bilde uten bart. Så får det heller være at Aftenposten ikke har lagt saken ut på nett, så jeg får lenket til den. Derimot kan jeg lenke til Svorsken som har skrevet om det samme.

You Might Also Like

 • Tore B

  Hei Heikki, Aftenposten sin gratisreklame virket i alle fall på undertegnede. Jeg ble oppmerksom på noe jeg ikke viste om. Bra tiltak, – og modig.

 • http://javielsker.blogspot.com Svorsken

  Du behöver knappast länken till Aftenposten. Jag skrev i stort sett samma sak för ett par veckor sedan… 😉

  http://javielsker.blogspot.com/2007/02/varfr-bloggar-inga-norska-politiker.html

 • http://www.sv.no/oslo/personer/heikki.html Heikki

  Digi.no har også tatt saken: http://www.digi.no/php/art.php?id=369936
  H

 • http://jilltxt.net Jill Walker

  Gratulerer! Skal bruke deg som eksempel i morgendagens forelesning om politiske blogger – og det var jo da en sann glede å finne nettopp deg som Norges fremste bloggende politiker 🙂

  (Faktisk fant jeg deg via svorsken, som jeg fant via et googlesøk på norske politiske blogger. Og nå når jeg har funnet deg er jeg jo sjokkert over at jeg ikke fant deg for lenge siden! Men bedre seint enn aldri!)

 • The allknowing

  Hadde du bare visst hvem Jill var….

 • http://pilogbue.blogspot.com Pil&Bue

  Vel, det måtte litt gratisreklame til for å få fart på sakene, heikki… Treig start på året, men fine kåserier her nå.

 • http://www.sv.no/oslo/personer/heikki.html Heikki

  Jill: Kult Jill! Veldig spennende tema du forsker på og gøy jeg kan være eksempel. Litt spennende å se hvordan bloggingen utvikler seg. Jeg må bli bedre på det rent tekniske for å få et litt mer spennende format. Din var bra. Har lenket til den. Men først og fremst er det bra for å få ut ting som jeg har publisert noen steder, og ok for å få noe tilbakemelding på tanker. Jeg teller ikke treff, men tipper det kan bli en del under valgkampen.

 • http://pen-to-paper.blogspot.com Martin Grüner Larsen

  Heikki: Det er kjempebra at du blogger! Denne slags offentligheter er utrolig viktig, og jeg mener at SVs visjon for hvordan regjeringen bør være, nettopp innebærer denne typen muligheter for kommunikasjon. Keep it up.

  (Forresten så har vi visst en liten Bergen Katedralskolebloggegreie på gang her. Jeg gikk også der.)