Innlegg

Forferdelig

May 1, 2009

1. mai var jeg i nærheten da en kvinne ble stukket ned med kniv. Jeg var ikke vitne. Heldigvis går det etter forholdene så bra som det kan med offeret.

Kniv er forferdelig farlig. Å stikke folk med kniv er fryktelig alvorlig og kan føre til at folk dør. Jeg har vært med på å gjøre det lettere for politiet å ransake folk for å få kniv og mener at det skal straffes hardt. Selv om Oslo er en trygg by, har det vært alt for mange alvorlige angrep med kniv i det siste.

I tillegg er det helt vannvittig mange menn som går løs på ekskoner, koner, ekskjærester og kjærester. Jeg forstår ikke hvordan de tenker, men det er ingen tvil om at nettop menn og eksmenn er det aller farligste for en del kvinner. Det er ekstremt viktig at folk sier ifra når de skjønner at kvinner utsettes for trusler og vold, plutselig er det for seint. I tillegg må Politiet ikke nøle når kvinner går til det skrittet å anmelde menn for vold eller trusler om vold.

Takk til alle som reddet barnet unna og som gikk imellom og avverget at offeret ble drept. Takk og til politi, ambulansepersonell og alle i resten av helsevesenet.

Dagbladet skrev dette om saken.

You Might Also Like

  • anne

    Det er virkelig til å grine av…Så; all ære til deg som aldri gir opp, og som kjemper for at små og store skal få det tryggere og bedre.

  • Huff da

    Det er så mye slikt i Oslo. Har blitt truet med kniv selv. Forrige uke overhørte jeg to ungdommer snakke om gjengslagsmål på bussen. “P*** morra demses” og “morra og faren deres i graven.”