Innlegg

Ferie!

July 22, 2006

Jeg beklager at bloggen ikke oppdateres i ferien, men det makter jeg dessverre ikke.

Det er uhyre fortvilende det som nå skjer i Midt-Østen. Jeg er bekymret og håper snart Israel innser at prinsippet om bruke militærmakt og drepe sivile i hopetall aldri kan skape langvarig forsoning og fred.

H

You Might Also Like

 • Theo

  Hvil i fred, du Holmås! Vi kommentarister skal vel alltid klare å fylle på her!

  Jeg deler din bekymring om situasjonen i det nære østen, og håper også at Hitsbolla innser at prinsippet om bruk av vold og å drepe sivile i hopetall aldri kan skape langvarig forsoning og fred.

  Nei faen, jeg leste visst feil – Israel skulle det være, beklager. Må skyldes at jeg er vant til å se saker fra flere sider.

 • http://autonom.motpol.nu/ AUTONOM

  Hei på deg Heikki, vi har møttes en og annen gang i beruset tilstand, og da utvekslet uvesentligheter. Men hva med å andre kurs fra den liberal-marxistiske skute. AUTONOM sier :

  Autonome tror ikke på en stat eller abstraksjoner, men på naturlige, organiske, selvstyrte prinsipper med individ og viljesfellesskap som grunnforutsetning.

 • Anonym

  Får være måte på hvor lang ferie en får ha da!

 • Swazi

  Kjør debatt! 🙂

 • Theo

  Heikki har ikke tid til å blogge, det må vi forstå. Han er for travelt opptatt med å renne ned dørene hos UDI. Han skal sørge for at asylsøkere ikke blir ‘forfulgt’ når de kommer hjem fra ferien i Somalia!

 • http://www.document.no/weblogg/archives/009879.html Amund Lie

  Det er en skrikende dobbeltmoral i norsk offentlighet

  Hvem er fienden?
  Islamismen er fienden. Jo fortere man erkjenner dette, jo mer effektiv kan krigen mot fienden bli. Det er håpløst å krige mot en fiende når man ikke blir fortalt hvem fienden er. Våre kjære politikere, godt hjulpet av media, prøver jo så godt de kan å underslå dette.

  Dominique de Villepin, fransk innenriksminister: ”I dag kan man ikke lenger skille terrorister fra ordene som de mates med.” (Sitert i John Carreyrou, “Fighting Words: France Moves Fast to Expel Muslims Preaching Hatred,” The Wall Street Journal, 9. aug. 2004).

  ”Terrorisme er ingen fiende, men en strategi. Det finnes ikke noe slikt som krig mot en strategi, og alle forsøk på forestille seg en slik, blir en øvelse i unyttighet. Eksistensberettigelsen til navnet ”Krig mot terror” var å tone ned de uløselige båndene mellom al Quaida og Islam. Det var lettere å erklære krig mot terror, som kunne ses på som en ondskapsfull villfarelse i Islam, enn mot en organisasjon som er en uløselig del av den islamske verden, og som har en spesifikk islamsk agenda.

  Selvsagt kan USA kritiseres: De kaller f.eks. ikke krigen for det den er, det er en krig mot fundamentalistisk islam/islamisme, de har ikke gjort noe med terrorismens arnested Iran, de har ikke gjort nok mht Saudi-Arabia. Men vår kritikk er den stikk motsatte av den som Fredsbevegeslen kommer med.

 • http://www.radioislam.org/islam/norsk/norsk.htm Ahmed Rami

  Know Your enemy!
  No time to waste. Act now!
  Tomorrow it will be too late
  What You Don´t Know Can Kill You!

 • http://vampus.blogspot.com/2006/08/sv-politiker-legitimerer-holocaust.html Amund Lie

  Hva er SVs OFFISIELLE HOLDNING?

  http://vampus.blogspot.com/2006/08/sv-politiker-legitimerer-holocaust.html

  SV-politikeren Firuz Kutal hevder å ikke ha kjent til Irans Holocaust-fornektende politikk da han sendte inn sitt bidrag til karrikaturkonkurransen i regi av avisen Hamshahri.

  http://underdusken.no/~andreala/forum/diskusjon.php?handling=vis&temaId=4385&side=alle

  Hizbollahs krigsforbrytelser totalt ignoreret ?

  Hva er SVs holdning her

 • http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/09/20/477288.html Ahmed Rami

  29-åringen fra Oslo som tysk politi trodde skulle sprenge i stykker fotball-VM, ble i går arrestert og siktet for å ha skuddene mot synagogen.

  Kampen mot Israel fortsetter,du er i frontlinjen Holmås !