Innlegg

Ett år med blogging

May 14, 2007

Tiden flyr når man er gammel. Etter ett år med blogging og tilbakemelding må jeg inrømme at jeg liker det, men det er som med alt annet. Av og til får jeg en raptus og av og til vil jeg heller sove. Siden jeg har gjort det til en del av min kveldsprosedyre å blogge i motsetning til Audun Lysbakken for eksempel, som stort sett blogger på morgenen, gir det seg selv at ikke alle kvelder er like egnet. Men det er en bra måte å få publisert meninger  på selv om det er ujevnt med tilbakemeldingsgraden. Jeg merker fort at det å publisere uregelmessig gir lavere besøkstall – det ligger oppunder 1500 unike besøkende i måneden. Det er i grunnen logisk. Dessuten er det tross alt de politiske innleggene, regner jeg med, som gjør at folk stikker innom bloggen min, ikke mitt engasjement for Brann eller andre viderverdigheter. Derfor er fornuftige ting å melde antakelig det som er mest interessant for folk å lese, men også det som tar mest tid.

Innspill til forbedringer tar jeg uansett gjene imot, og det blir spennende å se om besøk og kommentarer tar seg opp frem mot valgkampen.

You Might Also Like

  • http://www.rettvenstre.no Audun

    Gratulerer!

  • http://dragni.no Morten

    Grattis med ett-års dag!