Livet

Damsgårsfjellet

July 7, 2009

I går gikk jeg innom tre av Bergens syv fjell: Fløyen, Rundemannen og Ulriken. I dag gikk turen med en gammel venninne til to til. Damsgårsfjellet og Løvstakken. Damsgårsfjellet var det siste av de syv fjell jeg aldri hadde vært på før, men nå er skalpen i boks og rompen støl som fy!

You Might Also Like

 • anne

  Mens du mener at Kompani Orheim bør være obligatorisk lesing, så kan man vel tilføye at fjelltoppturer burde være obligatorisk aktiviteter for alle (uansett om de er snart 40 eller ikke hehe). Jeg håper å bestige Slogen en gang i løpet av høsten. Da blir jeg nok støl i flere dager:-) Ikke akkurat hverdagskost for en Tøyenbeboer. Men gøy skal det bli likevel. Ah:-) Har du forresten sluttet å ringe på dører???? Er det bare fjellgåing du driver med for tiden??? 😉

 • Kristian

  Nå må du passe deg så du ikke havner i en bok med uheldige skrivefeil. Er ganske sikker på at det skrives Løvstakken – og det er forøvrig en fantastisk tur.

 • http://www.sv.no/oslo/personer/heikki.html Heikki

  Skandale. Løvstakken heter nå Løvstakken!

 • http://youtube.com/user/torasbjoern Tor Asbjørn

  Heisann, Heikki. Åssen står det til med fjellvandreren? 🙂
  Gratulerer med tre poeng mot Bodø/Glimt, jeg kan vel anta at du så kampen? Blir det flere turer på deg i sommer?

  Her er det nokså stille, en del tid til venner og politikk. Jeg vurderer å melde meg inn i Lillesand Sv etter hvert. Jeg er “bare” 25 år fortsatt.

  Ha en fin sommer (det vil si: det som er igjen av den).